Tack för ditt intresse i STIHL Online Partner Program. Klicka på knappen nedan för att begära aktivering och komma igång. Du får en bekräftelse med detaljer via e-post.

Var vänlig kontakta STIHLs kundtjänst, marknadsavdelning eller din distriktsrepresentant om du har några frågor. Tack och välkommen till STIHL Online Partner Program.

Ekman Davidsson AB Auktoriserad STIHL Fackhandlare
Du har valt ({{ tags | appliedTags | totalProducts }})
  • {{tag.name}}{{tag.totalProducts}}
Begränsa din sökning ({{ tags | unappliedTags | totalProducts }})
  • {{tag.name}}{{tag.totalProducts}}

Grästrimmer och röjsåg

Redan på 1950-talet utvecklade STIHL sin första röjsåg som då kallades för 'motorlie'. Men det är först på senare år som grästrimmern och röjsågens användbarhet upptäckts på allvar. När det gäller röjning i skog och mark, i svårtillgänglig terräng och överallt där gräsklipparen inte kommer åt där kommer STIHLs trimrar och röjsågar till sin rätt. Beroende på motoreffekt och skärverktyg klarar dessa maskiner allt från kantputsning längs rabatter och gångar till utgallring i skogspartier. Om du är intresserad av en trimmer eller röjsåg, besök vår online produktkatalog. Där hittar du mer information om varje modell, eller besök din närmaste STIHL Fackhandlare, som gärna hjälper dig.

Grästrimmer för finputsning och trimning

Grästrimmer runt hus och trädgård

Stark grästrimmer

Röjsåg

Batteridriven grästrimmer

Eltrimmer

Ryggburen grästrimmer

Trimmertråd

Sågklinga, slyklinga och andra skärverktyg

Skydd till skärverktyg

Filutrustning för sågklingor

Bärselar och tillbehör